Logo_Max_Fysiotherapie

Personal Training

Een trainingsprogramma afgesteld op jouw doel

WAAROM PERSONAL TRAINING?

Sporten kan leuk en ontspannend zijn, maar ook frustrerend als het niet lukt om jouw doelen te behalen. Keer op keer komen wij enthousiaste sporters tegen die heel graag doelen willen behalen maar niet weten hoe ze dit op een efficiënte manier kunnen doen. Hierdoor stopt de progressie en blijven ze hangen op hetzelfde niveau. Meestal is een gebrek aan kennis omtrent trainingsleer, voeding en herstel de oorzaak. Laat dit nou net onze expertise zijn.
Neem contact op

PT = DOELEN HALEN!

Al jaren verdiepen wij ons in training en het efficiënt werken aan sportdoelen. Als Fysiotherapeuten zijn wij experts op het gebieden van bewegen en blessures. Dit heeft er toe geleid dat we ons hebben verdiept in trainingsleer en coaching. Met dit totaal pakket gaan wij graag met jou aan de slag!

Samen met jou schrijven we een trainingsplan en voeren we deze uit zodat jij met veel plezier en op een veilige manier jouw doelen gaat behalen!
Neem contact op

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN ONZE PERSONAL TRAINER?

  • Lichamelijke analyse om te vinden waar de sterktes en zwaktes zitten in jouw lichaam
  • Krachttesten van verschillende spieren (voor het meten van de beginsituatie)
  • Cardiotest om jouw uithoudingsvermogen te testen
  • Lifestyle analyse
  • Een combinatie van kracht- en cardiotraining om te werken aan jouw algemene fitheid
  • Sport specifieke oefeningen
  • Evaluatie met trainingsaanpassingen
Neem contact op

PT Crossfit om jouw (sport)prestaties te verbeteren

Naast de reguliere personal training sessies, is het ook mogelijk om PT crossfit bij ons te volgen. Wil jij fitter of sterker worden, afvallen, meer kunnen tillen met weightlifting, betere gymnasticsskills aan het rek ontwikkelen of op je handen leren lopen? En hierbij je conditie en prestaties verbeteren, het liefst zonder blessures? Door te kiezen voor crossfit onder begeleiding van een van onze personal trainers, haal jij het maximale uit jezelf. Samen bedenken we een plan van aanpak om jouw persoonlijke sportdoelen te bereiken. Zwakke punten maken we sterker en jouw krachten gaan we optimaal benutten. Een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak, daar kun je op rekenen.

De trainingen worden verzorgd door gekwalificeerde fysiotherapeuten. We hebben uitgebreide kennis van het menselijk lichaam en herstel hiervan en daarom kunnen wij je als geen ander begeleiden bij het behalen van je sportdoelen. Door onze kennis kunnen we trainingen nog specifieker aanpakken waardoor er nog sneller resultaat behaald kan worden tijdens de PT.
Neem contact op
fotos_site_max5
PERSONAL TRAINING PAKKETTEN
Er zijn vier pakketten waar je uit kunt kiezen, zodat we heel gericht aan de slag kunnen met jouw doelen.
PT BASIC
Gratis intake
10 lessen personal training (60 minuten)
10 zelfstandige trainingen
699
PT LUXE
Gratis intake
10 lessen personal training (60 minuten)
10 zelfstandige trainingen
Videoanalyses
Onbeperkt fysiotherapie tijdens je PT traject

1097
PT COMPLETE
Gratis intake
10 lessen personal training (60 minuten)
Volledig persoonlijk trainingsprogramma
Videoanalyses
Onbeperkt fysiotherapie tijdens je PT traject

1397
PT COMPETITION
Gratis intake
10 lessen personal training (60 minuten)
Volledig persoonlijk 2 wedstrijdsimulatie (meet) momenten
Videoanalyses
Wedstrijd mentaliteitstraining
Begeleiding naar een wedstrijd
1297

Samen werken aan een gezonde levensstijl en duurzaam resultaat

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat ieder lichaam anders is. Wat voor de een werkt, geeft geen garantie dat het ook voor de ander werkt. In onze moderne, open en veilige omgeving werken we samen naar de beste versie van jezelf. We willen op een verantwoorde manier je doelstellingen halen, zodat er een gezonde levensstijl ontstaat met een duurzaam resultaat. Dit doen we door afwisselende en uitdagende personal trainingen te verzorgen. Hierdoor blijft trainen leuk en divers.

Onze personal trainers beschikken over alle tools, kennis en ervaring om jou te ondersteunen. Ook als je het even zwaar hebt. We bieden mentale en fysieke support tijdens jouw traject.

Hoe kunnen wij je helpen?

Personal training om fit te worden, af te vallen, spiermassa op te bouwen of een andere reden? Wij helpen je graag bij het behalen van je doelen. Kleine successen worden gevierd om zo tot het resultaat te komen dat jij voor ogen hebt. Wat je leuk vindt kan je simpelweg beter volhouden.