Partners

Hier vind je alle sportverenigingen 

waar wij mee samenwerken!

logo-bcb

BREDA CROSSBOX
Bij Breda CrossBox onderscheiden wij ons door het familiare gevoel dat je ongetwijfeld merkt als je binnen komt. Iedereen heeft zo zijn redenen om te beginnen met sporten. Maar sporten is niet altijd leuk, in onze box doen we het samen en voor elkaar, zo komen we verder ongeacht je algemene fitheid. Een laagdrempelige betaalbare box in Breda met de perfecte combinatie tussen gezelligheid, fun en resultaat. Waar iedereen welkom is.

Alpha Gym Breda

Alpha Gym, ook wel de sterkste gym van Breda genoemd!
Alles staat hier in het teken van sterker worden. Zowel fysiek als mentaal. Met onze specialisatie in Powerlifting en Weightlifting zorgen wij ervoor dat jij écht beter wordt. Geen oneindige airsquats en burpees, maar een omgeving waar je kan leren en ontwikkelen in de dingen die er toe doen! Samen met een gezellige community zorgt dit voor een veilige en fijne omgeving waar jij aan de slag kan gaan met premium equipment en de juiste begeleiding waar nodig.

Ben an Alpha, create your own success

logo-zonder-background-03
mca-logo

Crossfit MCA

CrossFit MCA is een ‘sportschool’ met als visie dat je zonder krachttraining niet verder komt. Er is ruimte voor zowel CrossFit groepslessen als powerliften, olympisch gewichtheffen en Fitness. Iedereen is welkom bij Crossfit MCA zowel de 50+ers als de ‘jonge goden’ want iedereen heeft zijn spieren nodig om verder vooruit te komen!

To The Max Gym

Een toegankelijke training locatie waar men zich thuis voelt en iedereen op zijn / haar niveau kan deelnemen aan een gevarieerd aanbod van mogelijkheden. De begeleiding, persoonlijkheid en sfeer vind je terug in héél To The Max Gym.

Naast training focussen we ons ook op voeding en persoonlijke coaching. We streven naar het creëren van een dagelijks fit en gezond leefpatroon voor iedereen die bij ons sport.

ttm-logo

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Partners