Logo_Max_Fysiotherapie

Kurt Schellekens

Fysiotherapeut

WIE IS KURT?

Sporten heeft voor mij altijd centraal gestaan in mijn leven. Ik begrijp hierdoor hoe belangrijk het is dat je klachtenvrij dit kan blijven doen. Ik ben momenteel voornamelijk bezig met fitness en hardlopen. Daarnaast vind ik vele andere sporten ook leuk.

In mijn vrije tijd ben ik bezig om mezelf te ontwikkelen. Zo ben ik na de opleiding fysiotherapie direct door gegaan met verschillende cursussen en de opleiding orthopedische revalidatie. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik ook bezig met de opleiding tot osteopaat. Om de balans te bewaren vind ik het verder leuk om gezellig met vrienden op pad te gaan en te reizen.


MIJN ROL

Tijdens werkervaringen en in het dagelijkse leven kom ik regelmatig tegen dat veel mensen met pijn en beperkingen rond lopen. Ik ben zelf gemotiveerd om mijn doelen te bereiken en verder te ontwikkelen. Ik wil mensen graag helpen om dit ook te doen. Ik vind het belangrijk om mensen zo goed mogelijk te helpen, en dat stimuleert mij om de oorzaak van de klacht op te zoeken en aan te pakken!

BEHAALDE OPLEIDINGEN:

  • Bachelor Fysiotherapie
  • Orthopedische Revalidatie 4xt
  • Scar Management
  • Revalidatie na Covid-19
  • Osteopathie i.o.