Logo_Max_Fysiotherapie

Fysiotherapie

PIJNVRIJ BEWEGEN BINNEN 4 STAPPEN

STAP 1:

Anamnese

Wanneer je online of via WhatsApp een afspraak hebt gemaakt en op onze locatie bent aangekomen duurt het niet lang meer voordat je geholpen wordt. Een van onze therapeuten zal je meenemen naar de behandelkamer. Door middel van een open gesprek zullen de klachten in kaart gebracht worden. Je vertelt waar je last van hebt, de therapeut luistert en stelt waar nodig aanvullende vragen.
Maak een afspraak

STAP 2:

Onderzoek

Hierna volgt een grondig lichamelijk onderzoek. Er wordt niet alleen naar de pijnlijke plek gekeken, maar ook naar omliggende spieren en gewrichten. Zo kan een probleem bij de oorzaak worden aangepakt en is er geen spraken van symptoombestrijding.
Maak een afspraak

STAP 3:

Behandeling

Er wordt ‘hands-on’ behandeld op de behandeltafel. Met behulp van manuele gewrichtsmobilisaties en myofasciale release technieken wordt de pijn bij de bron aangepakt. Je merkt meteen verlichting van pijn en verbetering van functie!

Eén van de onderstaande behandelingen kan worden toegepast:
Maak een afspraak

Behandelingen

Door het hands-on mobiliseren en insturen van gewrichten wordt de mechaniek verbeterd en ontstaat er meer bewegelijkheid. De therapeut is getraind om deze techniek op ieder persoon toe te passen. Op deze manier krijgt iedereen een op maat gemaakte behandeling passend bij de persoon en de klachten.
Wanneer een spier gedurende lange tijd overbelast wordt kunnen hier spierknopen ofwel triggerpoints in ontstaan. Met behulp van Dry Needling kun je gericht een spier behandelen en specifiek de pijnlijke plek laten ontspannen.

Spieren masseren is een bekend fenomeen. Maar naast spieren zijn er nog veel meer structuren die beperking kunnen veroorzaken zoals: huid, zenuwen en bindweefsel. Al deze structuren kunnen op hun eigen manier behandeld worden zodat de beperking verdwijnt.
Tape geeft een extra steun en sturing. Met behulp van easy tape technieken testen we van te voren uit hoe er getaped moet worden. Zo merk je meteen verschil zodra de tape op je lichaam zit.

STAP 4:

Belasting

Pas wanneer jouw spieren en gewichten weer goed functioneren, starten we met trainen. Met behulp van huiswerk oefeningen en training in de zaal zorgen we er samen voor dat jouw klachten weg blijven.
Maak een afspraak

Duidelijkheid

Over onze tarieven

Ben je niet aanvullend verzekerd? Of zijn er meer behandelingen nodig dan jouw polis dekt? Dan zijn onderstaande tarieven van toepassing. Deze worden rechtstreeks aan jou gefactureerd.
Tijdens de behandeling wordt gekeken naar jouw klachten en met name wat de oorzaak ervan is. Problemen worden bij de wortel aangepakt en opgelost.

Prijs: € 34,97
Bij je eerste bezoek wordt er iets meer nadruk gelegd op het onderzoek. Zo kan de therapeut duidelijk een diagnose stellen over wat er aan de hand is en waarom je pijn hebt.

Prijs: € 47,49
Kom je via de arts of specialist bij ons? Dan nemen we de eerste keer samen de verwijzing door. Zo wordt voor zowel patient als therapeut duidelijk wat het advies is van de arts of specialist en kunnen we hier een passend behandelplan voor maken.

Prijs: € 47,49
Ben je niet in staat om naar de praktijk te komen? Onze therapeuten komen gewoon naar jou toe. Samen zoeken we een geschikt moment. De therapeut zal vervolgens al zijn benodigdheden meenemen naar jou.

Toeslag van € 10,-
Wil een andere arts of specialist weten wat er aan de hand is of wat voor behandeltraject je hebt doorlopen? Onze therapeuten maken graag een uitgebreid rapport waar alle details over het behandeltraject in staan.

Prijs kort rapport: € 32,50

Prijs uitgebreid rapport: € 65,00
Wanneer je niet binnen 24 uur voor je behandeling afmeld wordt er een deel van de behandeling in rekening gebracht.

Prijs: €25,00