Fysiotherapie:

Pijnvrij bewegen binnen 4 stappen

fotos_site_max11

Stap 1:

Anamnese

Wanneer je online of via WhatsApp een afspraak hebt gemaakt en op onze locatie bent aangekomen duurt het niet lang meer voordat je geholpen wordt. Een van onze therapeuten zal je meenemen naar de behandelkamer. Door middel van een open gesprek zullen de klachten in kaart gebracht worden. Je vertelt waar je last van hebt, de therapeut luistert en stelt waar nodig aanvullende vragen.

Stap 2:

Onderzoek

Hierna volgt een grondig lichamelijk onderzoek. Er wordt niet alleen naar de pijnlijke plek gekeken, maar ook naar omliggende spieren en gewrichten. Zo kan een probleem bij de oorzaak worden aangepakt en is er geen spraken van symptoombestrijding.

fotos_site_max13
fotos_site_max12

Stap 3:

Behandeling

Er wordt ‘hands-on’ behandeld op de behandeltafel. Met behulp van manuele gewrichtsmobilisaties en myofasciale release technieken wordt de pijn bij de bron aangepakt. Je merkt meteen verlichting van pijn en verbetering van functie!

Eén van de onderstaande behandelingen kan worden toegepast:

MANUEEL

Door het hands-on mobiliseren en insturen van gewrichten wordt de mechaniek verbeterd en ontstaat er meer bewegelijkheid. De therapeut is getraind om deze techniek op ieder persoon toe te passen.
Op deze manier krijgt iedereen een op maat gemaakte behandeling passend bij de persoon en de klachten.

DRY-NEEDLING

Wanneer een spier gedurende lange tijd overbelast wordt kunnen hier spierknopen ofwel triggerpoints in ontstaan. Met behulp van Dry Needling kun je gericht een spier behandelen en specifiek de pijnlijke plek laten ontspannen.

RELEASING

Spieren masseren is een bekend fenomeen. Maar naast spieren zijn er nog veel meer structuren die beperking kunnen veroorzaken zoals: huid, zenuwen en bindweefsel. Al deze structuren kunnen op hun eigen manier behandeld worden zodat de beperking verdwijnt.

TAPING

Tape geeft een extra steun en sturing. Met behulp van easy tape technieken testen we van te voren uit hoe er getaped moet worden. Zo merk je meteen verschil zodra de tape op je lichaam zit.

Stap 4:

Belasting

Pas wanneer jouw spieren en gewichten weer goed functioneren, starten we met trainen. Met behulp van huiswerk oefeningen en training in de zaal zorgen we er samen voor dat jouw klachten weg blijven.

fotos_site_max3

Tarieven

Ben je niet aanvullend verzekerd? Of zijn er meer behandelingen nodig dan jouw polis dekt? Dan zijn onderstaande tarieven van toepassing. Deze worden rechtstreeks aan jou gefactureerd.

BEHANDELING FYSIOTHERAPIE

Tijdens de behandeling wordt gekeken naar jouw klachten en met name wat de oorzaak ervan is. Problemen worden bij de wortel aangepakt en opgelost.

Prijs: €34,97

INTAKE + ONDERZOEK

Bij je eerste bezoek wordt er iets meer nadruk gelegd op het onderzoek. Zo kan de therapeut duidelijk een diagnose stellen over wat er aan de hand is en waarom je pijn hebt.

Prijs: €47,49

INTAKE + ONDERZOEK NA VERWIJZING

Kom je via de arts of specialist bij ons? Dan nemen we de eerste keer samen de verwijzing door. Zo wordt voor zowel patient als therapeut duidelijk wat het advies is van de arts of specialist en kunnen we hier een passend behandelplan voor maken.

Prijs: €47,49

AAN HUIS BEZOEK

Ben je niet in staat om naar de praktijk te komen? Onze therapeuten komen gewoon naar jou toe. Samen zoeken we een geschikt moment. De therapeut zal vervolgens al zijn benodigdheden meenemen naar jou.

Toeslag van €10,-

KORT & UITGEBREID RAPPORT

Wil een andere arts of specialist weten wat er aan de hand is of wat voor behandeltraject je hebt doorlopen? Onze therapeuten maken graag een uitgebreid rapport waar alle details over het behandeltraject in staan.

Prijs kort rapport: €32,50

Prijs uitgebreid rapport: €65,00

NIET NAGEKOMEN AFSPRAAK

Wanneer je niet binnen 24 uur voor je behandeling afmeld wordt er een deel van de behandeling in rekening gebracht.

Prijs: €25,00

Tevreden Patiënten

 • Door vast zittende nek spieren kon ik al maanden niet trainen. Ik kreeg heel erge migraines en moest voor een MRI. Max heeft heel snel gevonden waar de probleem lag en had die binnen paar weken goed behandeld. Ook in tegenstelling tot andere fysio’s moedigde hij me aan om trainen weer op te gaan pakken. Max heeft veel kennis, luistert goed naar je en straalt echt naar buiten dat zijn werk ook zijn passie is. Zeker een aanrader.

  Zuza
 • Al een paar jaar liep ik met verschillende sportgerelateerde klachten (nek/rugklachten en springschenen). Bij verschillende fysiotherapeuten heb ik behandelingen gehad, echter heeft dit nooit blijvend resultaat geboden. Al na een paar behandelingen van Max merkte ik een duidelijke afname van mijn klachten. Max legt alles super duidelijk en in begrijpelijke taal uit, waardoor ik ook beter ben gaan snappen waar mijn klachten vandaan komen. De combinatie van 1x per week een behandeling, oefeningen voor thuis en tips voor tijdens het sporten hebben erin geresulteerd dat ik inmiddels weer pijnvrij kan sporten!

  Christel
 • Wil je snel pijnvrij kunnen bewegen en sporten...Dan moet je bij Max Fysiotherapie zijn. Door zijn deskundigheid was ik snel van mijn langdurige schouderblessure af. Bedankt Max!

  Cindy
 • Ik ken Max als fanatieke sporter via de Crossfit Climbers. Daar voelde ik altijd al een klik doordat Max altijd heel lief, open en enthousiast is. Hij weet heel goed wat hij wil en is echt een doorzetter in het behalen van zijn doelen. Niet alleen op sport gebied inspireert hij velen maar ook zeker met zijn kracht in zijn fysiopraktijk. Het is zijn passie om anderen te helpen en dat voel je. Hij leert telkens bij en ook dat voel je. Zijn ontwikkeling staat altijd aan en hij verdiept zich echt in de klacht en persoon van wie er voor hem staat. Hij heeft mij nu al vaker onwijs goed geholpen en hij geeft goede tips. Hij is heel krachtig en durft net dat stapje verder te zetten voor een grote groei. Je voelt je bij hem ook heel erg op je gemak en hij laat je thuis voelen en respecteert en voelt altijd goed mee wat je grenzen zijn. Ik zou hem 100 procent aanbevelen aan iedereen! Ook met moeilijke klachten waar je al even geen raad mee weet zou ik je adviseren hem eens te bezoeken.

  Carmen
 • Hele prettige ongedwongen sfeer. Max is erg makkelijk te bereiken en denkt in oplossingen ipv problemen, waardoor je binnen no-time weer verder kunt gaan met je trainingen.

  Stijn

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Fysiotherapie